Newsletter #20 15/16

Newsletter #20 15/16

  1. Fadderanmälan öppnad
  2. Looking for members
  3. Information for engineers studying Japanese
  4. Cherry blossom viewing (hanami) in Stockholm
  5. Spring dinner party
  6. Conversation Corner

 

Fadderanmälan öppnad

Vill du vara fadder för Asienkunskap 16/17? Fyll i detta formulär innan den 15 april så kontaktar vi dig inom kort!

Looking for members

We are still looking for new members. The positions that are still open are:

2 members
1 deputy member
an election committee

Please send an email to val@eastasian.studorg.liu.se if you’re interested.

Information for engineers studying Japanese

[Swedish only]

Petter Markkula är tidigare student vid Linköpings Universitet och önskar att träffa ingenjörer som studerar japanska för att informera om sina erfarenheter av arbete i Japan samt för rekrytering till sitt företag. Föreläsningen kommer att äga rum den 3 maj kl 15:15 i C-huset. Lokal bestäms vid ett senare tillfälle.

“Min tanke med ett besök skulle vara att dela med mig av erfarenheter från de senaste 10-15 åren med Linköping/Meiji University, Mercedes-Benz i Yokohama, Toyota i Nagoya och Triathlon Group i Tokyo. Berätta om de möjligheter och utmaningar som nuvarande finns på japanska arbetsmarknaden för studenter med deras profil. Till slut vill jag även berätta om vårt företag och vad vi sysslar med.”

Cherry blossom viewing (hanami) in Stockholm

As previously announced, we will go to Kungsträdgården in Stockholm to see the performances during hanami (cherry blossom viewing) the 16th of April.

The board will book our tickets via Swebus. We leave at 8:00 from Linköping and arrive in Stockholm at 10:55 to do a quick sightseeing before the event starts at 13:00. We then leave at 17:30 from Stockholm and arrive in Linköping at 20:30.

How to book:
Go to https://www.swebus.se/SwebusExpress_com/ and choose FROM: LINKÖPING Fjärrbussterminal, April 16. TO: STOCKHOLM, April 16. Make sure “One way trip” is unchecked. Choose “youth” or “student” (same price) to the right and click “search”. Choose your preferred ride and pay. 🙂

We’ll see you at the station in Linköping before the bus arrives and are looking forward to the trip! Please note that this is not an officcial EAA event, but rather an event initiated by the board of the EAA, so please invite non-EAA members aswell. They are just as welcome!

Spring dinner party

Spring dinner party will be held on the 14th of May in Baljan, Kårallen. We have a lot of fun planned out, so you don’t want to miss it!

Conversation Corner

2016.04.07 – 17:15 U14/U15 – Topic: TBA
2016.04.12 – 17:15 U14/U15 – Topic: TBA
2016.04.15 – 17:15 U14/U15 – Topic: TBA