Newsletter #2 16/17

Newsletter #2 16/17

  1. Election Committee
  2. Intervju angående utbytesstudier
  3. Asienkunskap 10 år!
  4. Conversation Corner

Election Committee

We are looking for a new election committee. Your job will be to elect the new members for the two remaining member spots on the board of 2016/2017 for the autumn meeting. We are looking for someone who will be in charge of talking to sponsors (Sponsoransvarig). We will also elect the new General of TEKKEN. If you’re interested in participating, please send an email to val@eastasian.studorg.liu.se.

For those who wishes to apply for these positions, we will take your applications at a later date as soon as the election committee has been elected.

Intervju angående utbytesstudier

Vi söker studenter som gjort utbytesstudier i Asien och vill dela med sig av sina erfarenheter. Intervjun kommer att ta några minuter och kan hållas exempelvis under conversation corner. Syftet med intervjun är att samla information om utbytesstudier och kommer publiceras på vår hemsida. Om detta låter intressant är det bara att höra av sig till info@eastasian.studorg.liu.se

Asienkunskap 10 år!

År 2006 startade programmet Asienkunskap och vi vill givetvis fira att våra kära program fyller 10 år! Vi behöver dock hjälp med detta och söker personer som vill vara med i kommittén som planerar evenemanget. Planen är att hålla en finsittning för alla som gått eller går asienkunskap, detta inkluderar även de som gått det japanska basåret som fanns innan Asienkunskap startade.

För de som vill vara med kan fylla i intresseanmälan nedan. Om mer information önskas kan man skicka ett mail till info@eastasian.studorg.liu.se.

Länk till intresseanmälan

Conversation Corner

Conversation Corner will be held like normal this Thursday in U6, more information on our Facebook page.