Newsletter #3 16/17

Newsletter #3 16/17

  1. [Correction] Election Committee
  2. Autumn meeting
  3. Intervju angående utbytesstudier
  4. Asienkunskap 10 år!
  5. Conversation Corner

[Correction] Election Committee

Correction for last weeks newsletter regarding the election committee: We are not looking to elect a new election committee for the autumn meeting. The member positions that we are looking to fill will be announced again in the near future.

Autumn meeting

The board of 16/17 would like to welcome you to the Autumn Meeting of 2016.

During the meeting we will discuss the last fiscal year economy, discharge the last board, as well as discuss and vote on motions and propositions regarding the association statutes. The meeting will primarily be held in Swedish. However, if requested certain topics may be held in English. The meeting will be held on October 13th and will start 18:15. The place of the meeting will be announced as soon as it has been decided.

The last date for sending motions is October 3rd. Please send your motions to ordf@eastasian.studorg.liu.se.

Intervju angående utbytesstudier

Vi söker studenter som gjort utbytesstudier i Asien och vill dela med sig av sina erfarenheter. Intervjun kommer att ta några minuter och kan hållas exempelvis under conversation corner. Syftet med intervjun är att samla information om utbytesstudier och kommer publiceras på vår hemsida. Om detta låter intressant är det bara att höra av sig till info@eastasian.studorg.liu.se

Asienkunskap 10 år!

År 2006 startade programmet Asienkunskap och vi vill givetvis fira att våra kära program fyller 10 år! Vi behöver dock hjälp med detta och söker personer som vill vara med i kommittén som planerar evenemanget. Planen är att hålla en finsittning för alla som gått eller går asienkunskap, detta inkluderar även de som gått det japanska basåret som fanns innan Asienkunskap startade.

För de som vill vara med kan fylla i intresseanmälan nedan. Om mer information önskas kan man skicka ett mail till info@eastasian.studorg.liu.se.

Länk till intresseanmälan

Conversation Corner

Here is the schedule for this weeks and next weeks Conversation Corner, more information on our Facebook page.

Thursday October 22nd, 17:15-19:00, in U4/U6
Tuesday October 27th, 17:15-19:00, in U14/U15
Thursday October 29th, 17:15-19:00, in U14/U15