Work at the Autumn Dinner Party!

Hejsan gott folk!
Vi i Östasiatiska förening(EAA) söker jobbare till Höstsittningen som äger rum den 19:e november. Genom att jobba på en av våra sittningar får du både möjlighet att lära känna oss i styret samt erfarenhet av hur det är att hålla i ett studentevengemang. Vilket du definitivt kommer få användning för om du väljer att vara aktiv i någon studentförening i framtiden(*blink blink* EAA *blink blink*). Vi kommer också att anordna en tackfest åt alla jobbare som tack för hjälpen för att ni jobbade på vår sittning!

För närvarande så söker vi

• Kökspersonal
  • Bartenders
  • Entrévakter
  • Servitriser/servitörer

Så om du eller någon annan du känner skulle vara intresserade eller bara har ett par frågor angående sittningen, skicka ett mail till vordf@eastasian.studorg.liu.se så återkommer vi med svar inom kort.

Hi!
Take the opportunity to work at East Asian Association´s autumn dinner party 19th of November! By working at one of our events you will get the opportunity to get to know the board of EAA and to get an insight in how student activities are carried out here in Sweden. We will also have a thanks-party as thanks to all who worked at our dinner party.

Right now we are searching for people that can work as

• Kitchen staff
  • Bartender
  • Entry guard
  • Waiter or waitress

If you are interested or just have questions feel free to contact us through vordf@eastasian.studorg.liu.se.