Newsletter #14 16/17

Newsletter #14 16/17

  1. First Conversation Corner of 2017!
  2. Sök till TEKKEN 2017!
  3. Logo designing contest for Asienkunskap
  4. Intervju om utbytesstudier i Asien

First Conversation Corner of 2017!

It’s a new year and Conversation Corner is finally back!

We are very excited to see you all again so we have prepared some extra nice fika for you!
Location: P44 (C-Building)
Time: Thursday 19th, 17:15-19:00

Please note that Conversation Corner will only be held during Thursdays during this semester.

Sök till TEKKEN 2017!

Nu är det dags att söka till nästa års TEKKEN! Sju peppade individer sökes till att fullborda fadderiet. Vill du vara med och styra upp ett riktigt fett småtting-p för nya småttingen 2017 och ha grymt kul samtidigt? Tveka då inte! Sök TEKKEN!

Ansökan görs via länken nedan:
https://goo.gl/forms/9idf9zkl0HQnhkom1

Ansökan kommer vara öppen fram till och med 22:a januari!

Länk till eventet på Facebook.

Logo designing contest for Asienkunskap

This year it’s Asienkunskap (Asian Studies China/Japan) 10 year anniversary. The EAA wants a new logo for this programme and we ask you to help us out! It should be something that represents both China and Japan, but it’s a bonus if you can include South Korea or East Asia in general. Be creative!

The winning logo will be re-drawn digitally if it’s not already, so no digital drawing skills will be required. Any medium is fine as long as it can be sent to us, either by email or by handing it in during Conversation Corner.

The logo will be printed on patches and flyers and will be visible whenever Asian Studies is mentioned. The contest is open for everyone.

The winner will receive:

1 ticket for our spring dinner party
3 patches with the logo

Send your logo to ordf@eastasian.studorg.liu.se. Deadline is on February 1st 2017!

Intervju om utbytesstudier i Asien

Vi söker studenter som gjort utbytesstudier i Asien och vill dela med sig av sina erfarenheter. Intervjun kommer att ta ca 30 minuter och kan hållas exempelvis under conversation corner. Syftet med intervjun är att samla information om utbytesstudier och kommer publiceras på vår hemsida. Om detta låter intressant är det bara att höra av sig till info@eastasian.studorg.liu.se