Newsletter #15 16/17

Newsletter #15 16/17

  1. Lärare i Japanska sökes
  2. Sök till TEKKEN 2017!
  3. Logo designing contest for Asienkunskap
  4. Intervju om utbytesstudier i Asien
  5. Conversation Corner

Lärare i Japanska sökes

Folkuniversitetet i Linköping och Norrköping söker lärare i för undervisning i kvällskurser.

Vi söker dig som har/ eller vill få erfarenhet av att undervisa vuxna i Japanska. Du har Japanska som modersmål eller motsvarande kompetens och du har gärna också studerat pedagogik på högskola/universitetet. Våra kurser flera gånger under höst och vår. Just nu är vi behov av en eller flera lärare som kan leda kvällskurser i Japanska i Linköping och Norrköping med start i början på februari.
På våra kurser studerar personer från hela världen och vi har grupper på olika nivåer från nybörjare (A1) till avancerad nivå (C1). Deltagarna är motiverade och kurserna håller ett högt tempo. Vår undervisning genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Anställningsform: Objektsanställning deltid
Lön: Enligt avtal

Låter det intressant skicka ditt CV och ett personligt brev till mig omgående.

Kontakt: Åsa Forsman, Verksamhetsledare, Folkuniversitetet,
asa.forsman@folkuniversitetet.se, 013-102069

Sök till TEKKEN 2017!

Nu är det dags att söka till nästa års TEKKEN! Fyra peppade individer sökes till att fullborda fadderiet. Vill du vara med och styra upp ett riktigt fett småtting-p för nya småttingen 2017 och ha grymt kul samtidigt? Tveka då inte! Sök TEKKEN! Följande poster inom fadderiet är fortfarande lediga: Fadderansvarig, Klipp & Klistra, Gyckelansvarig, Bokningsansvarig.

Ansökan görs via länken nedan:
https://goo.gl/forms/9idf9zkl0HQnhkom1

Intervjuer sker löpande, så tveka ej, sök nu! 😀

Logo designing contest for Asienkunskap

This year it’s Asienkunskap (Asian Studies China/Japan) 10 year anniversary. The EAA wants a new logo for this programme and we ask you to help us out! It should be something that represents both China and Japan, but it’s a bonus if you can include South Korea or East Asia in general. Be creative!

The winning logo will be re-drawn digitally if it’s not already, so no digital drawing skills will be required. Any medium is fine as long as it can be sent to us, either by email or by handing it in during Conversation Corner.

The logo will be printed on patches and flyers and will be visible whenever Asian Studies is mentioned. The contest is open for everyone.

The winner will receive:

1 ticket for our spring dinner party
3 patches with the logo

Send your logo to ordf@eastasian.studorg.liu.se. Deadline is on February 1st 2017!

Intervju om utbytesstudier i Asien

Vi söker studenter som gjort utbytesstudier i Asien och vill dela med sig av sina erfarenheter. Intervjun kommer att ta ca 30 minuter och kan hållas exempelvis under conversation corner. Syftet med intervjun är att samla information om utbytesstudier och kommer publiceras på vår hemsida. Om detta låter intressant är det bara att höra av sig till info@eastasian.studorg.liu.se

Conversation Corner

Next Conversation Corner will be on Thursday, January 26, 17:15-19:00 in P44.

Please note that Conversation Corner will only be held during Thursdays during this semester.