Newsletter #21 17/18

2. Sök Styrelsen 18/19
  3. Member Evaluation

Conversation Corner

This week we will not have conversation conrner. CC will be back Tuesday 20 March.

Sök Styrelsen 18/19

EAA:s valberedning öppnar för ansökan till ett antal poster inom styrelsen 2018/2019, och ser gärna att du söker och kommer med i gänget som leder föreningen framåt fram till sommaren 2019! Vid ansökan skickar du ett mejl med ditt namn, post(er) som du söker och en kort beskrivning av dig själv. Vilka poster som går att söka är beskrivet lite längre ner.

Ansökan skickas till:

valberedning.eaa@gmail.com

Du kommer sedan att snarast bli kallad till en intervju med valberedningen. Sista datumet att skicka in ansökan till valberedningen är den 1 april.

Mer information finns också att hitta i Facebook-eventet:

Så vad är egentligen styrelsen och vad gör EAA?

EAA-styrelsen är gruppen som är ansvariga att under året hålla i event för medlemmar såsom sittningar och CC (Conversation Corner) samt studiebevakningen för Asienkunskap. Utöver detta får styrelsen ordna event och aktiviteter som roar och gynnar medlemmar som studenter på Asienkunskap. EAA är alltså en förening för alla som är intresserade av Östasiatisk kultur, och ett stöd för studenterna på Asienkunskap. Det är inget krav att ha gått Asienkunskap, utan allt vi önskar är att du är intresserad av Östasien i någon grad och vill ha ett roligt och lärande år tillsammans med en grupp likasinnade.

Vilka söker vi? (Postbeskrivningar)

Poster:

• Ordförande
  • Vice ordförande
  • Kassör
  • Studienämndsordförande
  • General (2018)
  • Sekreterare

Ledamotsroller:

• Eventansvarig
  • CC-ansvarig
  • PR-/infoansvarig
  • Arbetsmiljöombud
  • Intendent

Vid frågor hör gärna av dig till valberedning.eaa@gmail.com kom och prata med styrelsen på CC varje tisdag och torsdag mellan 17.15-19.00.

Vi ser fram emot din ansökan!

Valberedningen 17/18

Östasiatiska föreningen

Member Evaluation

This is a reminder to fill in the evalutation form and let us know what you think about the EAA.

Link to form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXiu0muc1obA8WICY2PfAlxLAeP2-5qe71hq1-rAc_cV6zxQ/viewform