Newsletter #20 17/18

Newsletter #20 17/18

  1. Conversation Corner
  2. CC Pub with EAA
  3. Member Evaluation
  4. Sök Styrelesen 18/19

Conversation Corner

Conversation corner will be in R43 at 17:15 this Tuesday. On Thursday we will have CC-pub in Gasuen!

CC Pub with EAA

This Thursday we are arranging a pub in gasquen! We will be serving traditional Swedish spaghetti och köttfärsås (Bolognese sauce and spaghetti) and the thirty first members who order will even get their first portion for free! So come by and eat some of our exquisite Köttfärssås and talk over a few drinks! There might even be some Karaoke if you’re brave enough.

Place: Gasquen (kårallen)
Time: 15:00 to ~19:00
cash only
Link to Facebook event: https://www.facebook.com/events/2023099837933842/

Member Evaluation

This is a reminder to fill in the evalutation form and let us know what you think about the EAA.

Link to form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXiu0muc1obA8WICY2PfAlxLAeP2-5qe71hq1-rAc_cV6zxQ/viewform

Sök Styrelsen 18/19

Vill du vara med och driva EAA framåt? Vill du slå ordförandeklubban i bordet? Vill du arrangera sittningar? Eller vill du se till att kakförrådet alltid är fyllt? Det finns mycket man kan göra som styrelsemedlem i EAA. Är du intresserad av att söka styrelsen 18/19 kan du prata med någon av oss i styrelsen på cc. Det går också bra att skriva till oss på facebook eller via mail (ex sekr@eastasian.studorg.liu.se).