Stipendier

Stipendium för Korttids språkresor till Kina, Taiwan eller Japan

Är du intresserad av att åka på språkresa under sommaren mellan Asienkunskap och termin 1 på Yi/Ii ?

Du som har läst basåret och ska börja på Yi/Ii har möjlighet att söka ett stipendium på 8000 kr från Tekn Dr Erik Johnsson Stipendium från Atlas Copco och LiTh:s utlandsstipendium.

Läs mer (Ii)
Läs mer (Yi)

 

Ord från våra vänner på Go! Go! Nihon:

“Go! Go! Nihon är en helt kostnadsfri​ service som ger experthjälp​ till dig som vill bo och studera i Japan. Då alla våra medarbetare har studerat i Japan​ och numera bor här kan vi ge dig en personligt anpassad service då vi har varit med om precis det vi hjälper dig med.

Vi är 30 medarbetare från 13 olika länder som erbjuder en unik service som guidar dig mot ditt mål att bo och studera i Japan! Vi samarbetar med språkskolor, universitet och yrkeshögskolor över hela Japan.

Genom vår förenklade ansökningsprocess vägleder vi dig smidigt genom en annars komplex ansökningsprocess och eliminerar en stor språkbarriär som består av ansökan till en skola​, ett studentvisum​ och att hitta boende​ i Japan. Helt gratis!

Go! Go! Nihon erbjuder dessutom även 14 temabaserade språkresor varje år för den som vill studera i Japan en kortare period.

Systerbolagen Go! Go! Hanguk och Go! Go! España hjälper även dig som är intresserad av att bo och studera i Korea eller i Spanien.”

Affisch från Go! Go! Nihon