Hjälp till som studiecoach och ge läxhjälp i japanska eller kinesiska

Nu har du chansen att söka uppdraget som studiecoach hos läxhjälpsorganisationen Allakando som är en av de största i branschen här i Sverige. Du kommer då att få möjlighet att hjälpa åtminstone en elev åt gången med att utvecklas i ett eller flera ämnen och se till att han eller hon når sina studiemål. Det är många som skulle vilja få hjälp i språk, varav japanska och kinesiska ha ökat i intresse de senaste åren. Du hittar mer information här om läxhjälp på Allakandos hemsida. 

Läxhjälp finns för språk och andra skolämnen 

Det finns en systerorganisation till Allakando som heter SmartStudies. De ger också läxhjälp i bland annat språk men de specialiserar sig på att ge läxhjälp i matte. De får därmed många förfrågningar från elever om just mattehjälp och om det finns studiecoacher som kan vara deras mattelärare. Men de har också märkt av att det är allt fler som har fått upp intresset för östasiatiska språk som japanska eller kinesiska och att de vill få läxhjälp i det. 

Du kan välja själv i vilka ämnen du skulle kunna undervisa i. Är det endast japanska eller kinesiska som du skulle vilja undervisa i så skriver du det. Har du goda kunskaper i något annat skolämne och vill ge studiehjälp i det också får du givetvis även göra det. 

Läxhjälp i Linköping: på plats eller på distans

Antingen så kan du vara privatlärare för läxhjälp Linköping och träffa din elev på ett bibliotek. Man kan också välja att vara hemma hos eleven. Det bestämmer ni sinsemellan. Det viktigaste är att ni båda känner er bekväma och att det finns en studiero. Märker du att eleven till exempel har svårt att koncentrera sig hemma så kan du föreslå att ni hellre är på ett bibliotek. 

Då rådande situation gör det svårare att ses fysiskt kan man istället köra på läxhjälp online. Det är lika smidigt som om man hade setts i verkligheten men då kan både du och eleven stanna hemma. 

Som studiecoach håller du igång språket och får goda meriter 

Att du har varit studiecoach är något som många arbetsgivare ser positivt på. Med denna tjänst så är det många tidigare coacher som har sagt att de har fått med sig goda ledaregenskaper, utvecklat god kommunikationsförmåga och blivit mer pedagogisk pedagogisk. Förutom detta så finns det chans att du får med dig goda referenser och meriter som du med fördel kan lägga till på ditt CV. Att vara privatlärare ger dig också möjlighet att hålla igång dina språkkunskaper i japanska, eller kinesiska från vecka till vecka. 

Mer om Allakando och deras läxhjälp 

Allakando hjälper elever som går i allt från grundskolan, gymnasiet och de som studerar på universitets- eller högskolenivå oavsett skolämne. Företaget grundades 2007 vilket betyder att de har varit aktiva i 13 år och de fortsätter bara att växa. De hjälper i snitt 26 000 elever varje år och varje studiecoach gör stor skillnad i deras liv. Hela 9 av 10 nåra sina studiemål. 

Grundaren Fredrik Fridlund fick idén till företaget under hans gymnasietid då han insåg hur mycket han gillade att lära ut. Han hade själv fått kämpa med sina studier men efter ihärdighet och vilja så lyckades han få toppbetyg. Under gymnasiet så frågade hans vänner honom om han kunde ge mattehjälp. Inom kort tid så fyllde han hela klassrum i sin skola med elever. Han har själv hjälp över 3000 elever med läxhjälp. 

Posted in Uncategorized.