Newsletter #1 21/22

  1. Årets första nyhetsbrev
  2. Årets första Online-fika med Meiji
  3. Sök till TEKKEN
  4. Hjälp till som studiecoach (Allakando)

Årets första nyhetsbrev

Ett nytt år har anlänt, och det har även årets första EAA-nyhetsbrev. Hoppas erat “jullov” var trevligt och inte alltför stressigt. Nytt år betyder nya möjligheter, vilket leder in oss på det första eventet som vi vill uppmärksamma om:

Årets första Online-fika med Meiji

Passa på att öva din japanska! Nästa evenemang är planerat att hållas nu på lördag den 23e januari runt klockan 11. Kolla in vårt evenemang på Facebook för mer info och länkar till Zoomen.

Sök till TEKKEN

TEKKEN är EAA-sektionens eminenta fadderi och ansökningsperioden inför nästa års mottagning har öppnat!

Ansökan går genom detta formulär: https://forms.gle/YZT44Szv1rknYK766

För frågar vänd er till: general@eastasian.studorg.liu.se

Hjälp till som studiecoach (Allakando)

Hjälp till som studiecoach och ge läxhjälp i japanska eller kinesiska. Nu har du chansen att söka uppdraget som studiecoach hos läxhjälpsorganisationen Allakando som är en av de största i branschen här i Sverige. Du kommer då att få möjlighet att hjälpa åtminstone en elev åt gången med att utvecklas i ett eller flera ämnen och se till att han eller hon når sina studiemål. Det är många som skulle vilja få hjälp i språk, varav japanska och kinesiska ha ökat i intresse de senaste åren. Du hittar mer information här om läxhjälp på Allakandos hemsida.

Se inlägget på EAA:s hemsida för mer information.

Posted in Newsletter.